Hillclimb Banner

Nationaldagen 2009image image image image

RESEMINNE FRÅN NATIONALDAGEN 2009.

Jaha, då var det nationaldag ingen då mycket att stå i för oss Hydetgubbs mao.
Dels var det hillclimbtävling hos Rubbish i Trondheim, dit for ju självfallet Olle som bekant är Hydets hillchaffis.
Med upp till Trondheim hakade även Bobby på. Ett bra race och den bästa placeringen på länge var vad han fick se. Vi slutade 4:a och bara tre tiondelar skilde ettan och oss.

Vad roade då vi andra oss med denna dag?
Norrtälje Twin Club 40 år, och så custombikeshow såklart.
Vid tiotiden dunkade Chippen, Bernta och Ludde ut från Hydets gård med siktet inställt på Socitetsparken och Custom Bike Show. Mycket hojar och folk på plats precis som det brukar.
Det påstås att solen sken i parken, annars har det ju mest regnat hela tiden, och det gjorde det även i Tumba hela jävla dagen.
Men framåt fem-snåret lättade det upp även i Tumba.


Tripp nr 2 för dagen mot Norrtälje började ta form.

Bernta fick bli fyllechaffis så jag och Spaaken drog ett par malt i Hydetbaren, och packade in paketet åt 40-åringarna. Efter lite mer bira och annat så kom vi i rull ca kl 21:00. Bernta placerade pjäxan i pannrummet och sen bar det iväg med ett fyrhjulställ runt kåken.
Efter lite djupa diskussioner och några staropramen så stod vi plötsligt vid entrén på Twin-Club. Upp med lädret och slanta 200 pix, sedan var det bara att damma in på partyområdet och sätta fart.
Kalla goda Tuborg och en jävla massa folk var det iaf, både gamla och nya bekanta dök upp i dunklet. Fet rock n roll och blytunga riff rullade ner från scenen men lufttemperaturen började bli mer än sval. Inte ens en grogg hjälpte, tiden var nog inne för hemfärd.

Tre frusna tappra Hydetgossar slängde sig i Berntas Skoda, vred på värmen, och grät väl inga floder över att vi inte fick krypa in i ett rått tält med en fuktig sovsäck och knoppa denna kalla Junikväll.

Ca 500m han vi, sen var det snutspärr men Bernt 0:ade och vi fick fortsätta färden mot Bovallen.
Efter en avrundning i Hydetbaren så craschlandade jag i soffan och nästa gång jag slog upp jacken så var det mitt på dagen den 7:e.

Sammanfattningsvis kan man säga att årets nationaldag inte var sämre än någon annan utom tvärtom jävligt bra och kul.

//Andyimage image image image