Hillclimb Banner

Hillclimbmöte & Barhäng Februari 2010image image image image

RESMINNE HILLCLIMBMöTE OCH BARHäNG 12-13 FEB 2010

Om man kan kalla det här ett resminne vetefan. Men vissa hade ju rest och jag har någon form utav minne, alltså måste det vara ett reseminne!

Fredag eftermiddag går jag runt och pular på i grönkåken, det är där vi hade tänkt att inhysa våra vänner från Trondheim. Olle ringer och säger att dom har landat på Arlanda och är på väg till t-centralen och undrar om jag eller någon kan skägga in dit och plocka upp deras bagage och så, dom själva ska visst göra byn sägs det.
Jag tar Erlanads Chrysler och åker dit. Möter ett ganska stojigt gäng och håller nästan på att bli våldtagen på kuppen när Lars och Mandeln från Riggen lyfter in mig i skuffen bland väskor och bråte. Men vad fan gör det, har man finfrämmande i byn så får man väl bjuda till lite. Morten har dock bestämt sig att avstå stan och vill haka på till Hydet istället, rykten säger att det var en halvvild resa med bagagebandsåkning och annat spex till flygplatsväktarnas stora förträt. Jag och Morten lämnar boysen i stan och åker ut till Tumba och Hydet. Vid sjublecket rullar dom första fylltrattarna in och bilen rullar i skyttetrafik mellan kåken och tumba-c för att få hem alla fyllskallar. Sakta men säkert fylls barstolarna på och det blir en ganska gemytlig fredagsnatt med mycket inslag av ekfat,malt och baylis en viss underton av jäger tycker jag mig nog känna på Lördagsförmiddagen.

Lördag kl 12:00 är det dags för arrangörsmöte inför säsongen och nordic-cup 2010, vad som beslutades där finns att läsa under hillclimbfliken. Vi som inte deltog i mötet försökte efter bästa förmåga att vara trevliga värdar till dom gäster som inte heller skulle delta. Bernta skjusade in ett gäng till stan, det snackades om wasamuseet, puben, solvalla m.m. Vill ni ha en mer exakt redogörelse får ni surra med dom som var där. Men kvar på Hydet blev Chippen, Bobby och jag tillsammans med Frank och Erik som är goda vänner till Riggen och således till oss. Erik är ju en sån där gitarrknäppare ni vet, och av en händelse så råkade jag ha en gitarr på klubben. Resultatet blev ett skönt eftermiddagsjam med lite kask och bira. Det var kanon, jag, Chippen och Frank hade egen trubadur och till skillnad från många andra så kunde Erik faktiskt lira.
Det var då vi kom på iden att vi behövde hämta elgitarren också alltid roligare om man är fler som spelar. På väg hem till mig föddes visionen om ett husband till kvällen. Så förutom min elplanka roddade jag även tag i en keybord, munspel, tamburiner, etc etc. Lagom till middagen var allt riggat och klart. Kassmyra fixade biffen och vi stod för desserten. Biran flödade och det började rulle in lite andra gäster, bla Carolina och Devil dolls. Visionen om husbandet blev just bara det, en vision. Kanske lika bra det, men lite soft kompisjam i hydetgången blev det ändå.

EN VäLDIGT LYCKAD OCH TREVLIG HELG ENLIGT MIN MENING, OCH ETT STORT TACK TILL ALLA ER SOM DELTOG I DENNA TILLSTäLLNING! Skrivet av: Andy 2010-02-19image image image image